Online trainingen

Peter Stinckens * Kennis shop

Groeien kan op elk moment

Online trainingen

 

Een online training is meer dan een mooi geformateerde powerpoint!

Al onze online trainingen zijn begeleidde trajecten die u helpen om van de reeks een persoonlijk groeitraject te maken. Ontdek hier onze aanpak!

Liever dan u een opgeleukte powerpoint en enkele zinloze video bestanden aan te bieden, bieden onze online reeksen u een heel persoonlijk leertraject aan.

Elke training bestaat uit een reeks sessies. Elke week is er een nieuwe sessie beschikbaar, en elke week kan u persoonlijk Peter contacteren om de uw vorderingen, vragen en persoonlijke uitdagingen te bespreken.

Hoe gaat dit?

  • Aan het begin van de week, staat de sessie van die week online en kan u er mee aan de slag.
  • U kan op elk moment op een eenvoudige manier uw vragen en opmerkingen aan Peter doorgeven via email.
  • Op een vast moment (we weten dat ook u werkt, dus we plannen deze momenten op avonden tussen 18.00 en 21.00 uur) kan u - indien u dit wenst - Peter per skype contacteren om uw persoonlijke vorderingen, uitdagingen of ervaring te bespreken.
  • Indien nodig ontvangt u bijkomende, op u situatie afgestemde, informatie per email.
  • Bij de volgende sessie kan u alle relevante vragen, opmerkingen en oplossingen van alle deelnemers (annoniem) terug vinden, zodat u ook deze kennis en info kan meenemen.

Op deze manier heeft u alle voordelen van een persoonlijke training, een groepstraining en de eenvoud en het gemak van een online training.

 

De resultaten van deze aanpak zijn vaak spectaculair. U groeit snel, binnen een structurele training die aangepast is aan uw persoonlijke situatie en noden. Waarbij training en persoonlijke coaching bij elkaar aansluiten om uw groei te ondersteunen!

Copyright © All Rights Reserved